Jun 16, 2012, 10:27 PM

Мартенички 

  Poetry » For kids
635 0 2

Две дечица засмени,

едно до друго залепени.

 

На първи март ги носят всички,

викали им Мартенички.

 

Пижо и Пенда ги наричат

и бързат с тях да се накичат.

 

Мартенички бели и червени,

те за здраве са ни подарени.

© Милена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??