10 мар. 2008 г., 18:13

Маска 

  Поэзия » Другая
1360 0 16

Когато спусне се нощта

отново ще се преобразя.

Ще си сложа фалшивата усмивка -

да приличам на щастливка.

С грим лицето ще покрия,

тъгата си да скрия.

Малко блясък във очите -

да не си личат сълзите.

А после, щом се прибера,

маската си ще сваля.

Ще поплача тихо в тъмнината,

и после кротко ще заспя...

щом като за лека нощ ме е целунала

мойта Самота...

© Ивка Игривка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??