Има нещо толкова печално в лицемерието на хората...
Не е модно да си искрен, не е оригинална идея.
Тежи ми на умората.
Няма тръпка в простите признания,
думите накриво се пилеят,
за да си интересен в кривотата си.
Защото да си ТИ изисква смелост.
Има нещо толкова жалко в лицемерието на хората...
Зад разни гениални пози,
зад разни гениални маски,
стоят джуджета грозни, малки "гении" с комплекси.
Има нещо толкова смешно в лицемерието на хората -
направо тъжно... Маските привличат,
но все някога се свличат и тогава...
Да се разплача ли?... Ще се посмея!
© Силвана Все права защищены