Мечта
Страст и нежност, долетя и заваля.
Изпълни ме с мечта за теб.
Да се носим ний навред.
Да се слеем занапред.
Сърцето ми позна и ми прошепна:
Истината е до теб, сграбчи я.
Със душата си я прегърни и нежно целуни.
Мечтата ми е вярна, силна и реална...
Искам всички Богове да ни попитат:
Истина ли е това, обичта ви е мечта.
Искаме вашата съдба.
юлиано
© Юлиано Кръстев Все права защищены
Много ми хареса! Какво повече можем да искаме?
"Съдба" е ключова дума в твоята поезия. Не я предоставяй на боговете!
Поздрави за поредния хубав стих, приятелю!