Jan 31, 2008, 9:44 PM

Мечта 

  Poetry » Love
726 0 9
 

 

         Мечта

 

Страст и нежност,  долетя и заваля.

Изпълни ме с мечта  за теб.

Да  се носим ний навред.

Да се слеем занапред.

Сърцето ми позна и ми прошепна:

Истината е до теб, сграбчи я.

Със душата си я прегърни и нежно целуни.

Мечтата ми е вярна, силна и реална...

Искам всички Богове да ни попитат:

Истина ли е това, обичта ви е мечта.

Искаме вашата съдба.

 

 

           юлиано

© Юлиано Кръстев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??