Мечтая на плажа на морето
"здравей" да кажа
седнал на пясъка златист
бира да изпия
Онази детска радост
от живота отново да открия
Обикновена простичка мечта
ала мащеха е вече таз страна
работя работя работя
само за една храна
Джоба празен няма пукната пара
ех море на плажа нощем искам
твоите приказки пак да чуя
за обичта и красотата за радостта на душата
в загадъчните твои ефирни светове
© Георги Димитров Все права защищены