15.05.2010 г., 20:38 ч.

Мечта 

  Поезия
588 0 1

Мечтая на плажа на морето

"здравей" да кажа

седнал на пясъка златист

бира да изпия

Онази детска радост

от живота отново да открия

Обикновена простичка мечта

ала мащеха е вече таз страна

работя  работя  работя

само за една храна

Джоба празен няма пукната пара

 ех море на плажа нощем искам

твоите приказки пак да чуя

за  обичта  и красотата за радостта на  душата

 в загадъчните твои ефирни светове

© Георги Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??