17 апр. 2011 г., 15:19

Мечта 

  Поэзия » Другая
618 0 2
Често затварям очи и мечтая,
повярвай ми, не за богатства,
а за сила, с която да закопая
всички злини и светотатства,
в могила дълбока аз да ги скрия,
да положа върху ù букет от лъчи,
които във всяко сърце да открия,
в добри и щастливи човешки очи!
      
   ¤ۣۜ๘●•D. Patton•●๘¤ۣۜ

© Дейзи Патън Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??