17.04.2011 г., 15:19 ч.

Мечта 

  Поезия » Друга
619 0 2
Често затварям очи и мечтая,
повярвай ми, не за богатства,
а за сила, с която да закопая
всички злини и светотатства,
в могила дълбока аз да ги скрия,
да положа върху ù букет от лъчи,
които във всяко сърце да открия,
в добри и щастливи човешки очи!
      
   ¤ۣۜ๘●•D. Patton•●๘¤ۣۜ

© Дейзи Патън Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??