23 авг. 2012 г., 09:42

Мечта 

  Поэзия
348 0 1

На кристалното синьо небе

се появи малко облаче.

И сменяше си то местата,

докато лежех в тревата.

 

Около мен кръжаха пеперуди,

сякаш бяха снежинки луди,

но после дойде нощта

и всичко се скри на мига.

 

Но на сутринта...

Когато падаха капчици роса,

се събуди с всичко и песента,

която възвисяваше любовта.

 

Тази песен бе чудесна,

като малко чудо интересна.

И рязля се тя в гората,

носена като перце из полята.

 

© Цвети Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??