25 апр. 2009 г., 18:22

Мечта и реалност 

  Поэзия » Любовная
783 0 0

 

М Е Ч Т А    И   Р  Е  А  Л  Н  О  С  Т

 

 

Жена  съзнанието ми рисува,

образ кристален и чист,

нима наистина ти съществуваш

като оцелял от бурята лист.

 

Аз те гледам, но не мога

да си спомня този ден,

под съзвездие на козирога

срещна те съдбата с мен.

 

Всъщност в мен си ти живяла,

в дъното на моето сърце.

И сънувах те със рокля бяла,

глава склонил във твоите ръце.

 

Казах ти всичко тогава

в онези нощи красиви.

Щом блянът реалност става,

всички думи  ще  са сиви.

© Паскал Кюмурджиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??