Мечтател съм - мечтател съм потаен,
да имам власт над всички светове.
Със скиптър най-невзрачен и случаен
да подчинявам непокорни духове...
И никой смъртен да не се досеща,
че аз съм истинският господар.
Да вярва, че сме равни, без да усеща
могъщия ми звездогалактичен дар.
Омега да е истинско начало
на моя лъч от Сириус дошъл.
Да спра планетите, звездите да събарям -
в очите на живота да съм зъл.
Защото живото е изначална грешка
на някой луд, повярвал, че е пръв.
И тази грешка трябва да се дави
в един огромен океан от кръв.
https://www.youtube.com/watch?v=nT14mlv92t4
© Младен Мисана Все права защищены