2 февр. 2020 г., 07:59

Мечтание за любов 

  Поэзия » Любовная
561 0 0

Самотни погледи бързо се срещат
така самотата по малко усещат
Кратко мечтание, топли за час.
За сърцето изтинало малък аванс.

 

Копнее душата за красота.
Уморена от човешкия театър е тя.
Има само един лек за старостта
и този чуден дар е любовта.

© Павел Красимиров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??