Feb 2, 2020, 7:59 AM

Мечтание за любов 

  Poetry » Love
562 0 0

Самотни погледи бързо се срещат
така самотата по малко усещат
Кратко мечтание, топли за час.
За сърцето изтинало малък аванс.

 

Копнее душата за красота.
Уморена от човешкия театър е тя.
Има само един лек за старостта
и този чуден дар е любовта.

© Павел Красимиров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??