Самотни погледи бързо се срещат
така самотата по малко усещат
Кратко мечтание, топли за час.
За сърцето изтинало малък аванс.
Копнее душата за красота.
Уморена от човешкия театър е тя.
Има само един лек за старостта
и този чуден дар е любовта.
© Павел Красимиров Всички права запазени