9 сент. 2006 г., 12:09

Мечтател 

  Поэзия
785 0 1

Не си мисли, че твой е този свят,
не живей във розов цвят.
Не витай във облаците,
а стъпи си здраво на краката
и виж какво ти е подготвила съдбата.

Не си мисли, че твоите приятели
няма да се окажат подли предатели.
Може да ти забият нож в гърба,
а ти сега си на ръба и ще паднеш там -
най-долу в пропастта.

Там е толкова студено. Има само тишина.
А ти ще искаш топлина и приятелска ръка,
но няма да получиш вече и ще съжаляваш вечно!

© Ирена Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Чувствата ти са силни. Римите са малко стандартни, но ще станеш много по-добра. Тук са най-добрите учители...
Предложения
: ??:??