Мечтая си
за невероятно Утро
танцувам си
и днес в Деня
понасям се
в далечно Бъдеще
и продължавам
да се усмихвам и Сега
замислям се
за тази Истина
опитвам се
да споделя в Мига
умирам
с дълбоката Поука
възставам
силно срещу Страха
искам
от теб само една Усмивка
това е може би Мечта
а аз ще пея
дори без твоя Музика
ще мечтая
и ще възкръсна чрез Любовта
ще го направя
и ще подредя Събития
ще сменям
посоките на Времена
ще бъда
твоята Обичана
ще се усмихвам
за теб дори от Съня
разбулвам днес Магията
моята за теб Мечта
и аз знам
тя не е Измислица
усещам
дъха ù в Нощта...
© Светлана Тодорова Все права защищены
в някоя пауза утихнали - само с едно знамение
залеза изпращахме достигнали
сплели тела изстинали - само с едно смирение
..