Мечти...
ах, тези мечти...
как душата ми
докосна,
момче,
тази стара песен
и ритъмът...
и ти...
спомен
в топла лятна вечер
и мечти, мечти...
стара
ама хубава...
игриво ми намигаш ...
ех, че си,
момче,
като някога
ръка ми подаваш
и плочата
въртиш...
и моята пола
до припадък пак...
не зная,
момче,
и как ли да зная
защо
по тебе
така се увличам,
и уж е само танц...
и старите мечти,
а виж,
как вече тичам
след теб... и песента...
Музика Me4ti
© Магдалена Костадинова Все права защищены