27.07.2008 г., 23:13 ч.

Мечти... 

  Поезия » Любовна
2139 0 61

 

 

 

                    Мечти...
                    ах, тези мечти...
                    как душата ми
                    докосна,
                    момче,
                    тази стара песен
                    и ритъмът...
                    и ти...
                    спомен
                    в топла лятна вечер
                    и мечти, мечти...

                    стара
                    ама хубава...
                    игриво ми намигаш ...
                    ех, че си,
                    момче,
                    като някога
                    ръка ми подаваш
                    и плочата 
                    въртиш...
                    и моята пола
                    до припадък пак...

                    не зная,
                    момче,
                    и как ли да зная
                    защо 
                    по тебе 
                    така се увличам,
                    и уж е само танц...
                    и старите мечти,
                    а виж,
                    как вече тичам
                    след теб... и песента...

                                

                                                          Музика        Me4ti

© Магдалена Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??