28 мая 2017 г., 00:06

Мечти 

  Поэзия » Другая
311 3 0

Мечти разхвърлени по пътища

потънали във прах,стъпкани.

Сбъднати,не сбъднати.

Младежки,светли,безконечни.

Търсят своята душа.

 

Мечти живели в сънища

наивно раснали,излъгани.

От времето така погълнати.

Винаги красиви,сърдечни.

Жално плачат за отминалите

дни.

 

Мечти за миг живели

отритнати и плахи,смели

Изгубени във пустото,в

тунели

Обичани и без предели

Ридаят безутешно

без глас

без сълзѝ!

 

© Хари Спасов Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??