5 янв. 2017 г., 18:22

Мечти от порцелан 

  Поэзия » Другая
776 0 3

Докато мечтите са от злато,

единствено топлина вдъхват,

но съдбата е плътен изолатор

и животът от студ настръхва.

Мечти, ограбили правилата

и живеещи в света пожелан,

мечти, забравили за съдбата,

събират счупения порцелан.

© Никица Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??