Jan 5, 2017, 6:22 PM

Мечти от порцелан 

  Poetry » Other
777 0 3

Докато мечтите са от злато,

единствено топлина вдъхват,

но съдбата е плътен изолатор

и животът от студ настръхва.

Мечти, ограбили правилата

и живеещи в света пожелан,

мечти, забравили за съдбата,

събират счупения порцелан.

© Никица Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??