5.01.2017 г., 18:22 ч.

Мечти от порцелан 

  Поезия » Друга
774 0 3

Докато мечтите са от злато,

единствено топлина вдъхват,

но съдбата е плътен изолатор

и животът от студ настръхва.

Мечти, ограбили правилата

и живеещи в света пожелан,

мечти, забравили за съдбата,

събират счупения порцелан.

© Никица Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??