27 июл. 2009 г., 00:09

Мечти за теб... 

  Поэзия » Любовная
2560 0 47

                                          Как искам
                 да видя очите ти,
                 изгряващ
                 светликът,
                 когато към теб се
                 затичам…

                 как искам
                 да чуя гласа ти,
                 извор
                 бълбукащ,
                 когато ми казваш…
                 Обичам…

                 как искам…
                 да усетя ръцете ти…
                 милувка
                 от полъха топъл
                 край мене
                 притичал…

                 как искам…
                 ала само облакът бял
                 с устни от дъжд
                 ме целува
                 от небето
                 надникнал...

 

 

            МУЗИКА >>> Dreams are more precious - Enya

                              http://www.youtube.com/watch?v=fE0EpJl1iVU

 

 

 

© Магдалена Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??