18 июн. 2020 г., 10:15  

Мечтите 

  Поэзия » Философская, Гражданская
386 0 0

Към доброто копнеж чуден -

туй са нашите мечти

и в живота ни мрачен, труден,

светлина започва да блести.

 

Надежда за правда и красота

сред мъките духа крепи,

безсмислен е животът в света,

ако в душа порив не трепти.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??