18.06.2020 г., 10:15 ч.  

Мечтите 

  Поезия » Философска, Гражданска
381 0 0

Към доброто копнеж чуден -

туй са нашите мечти

и в живота ни мрачен, труден,

светлина започва да блести.

 

Надежда за правда и красота

сред мъките духа крепи,

безсмислен е животът в света,

ако в душа порив не трепти.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??