Jun 18, 2020, 10:15 AM  

Мечтите 

  Poetry » Phylosophy, Civilian
392 0 0

Към доброто копнеж чуден -

туй са нашите мечти

и в живота ни мрачен, труден,

светлина започва да блести.

 

Надежда за правда и красота

сред мъките духа крепи,

безсмислен е животът в света,

ако в душа порив не трепти.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??