5 янв. 2010 г., 21:53

Мечтите на едно дете 

  Поэзия
469 0 0

Мечтите на едно дете

 

В миналото всяка нощ се връщам,

в бездънна яма търся светлина

и всеки миг отчаяно се пак превръщам

в изгубена в пространството душа...

 

Не помня колко пъти все умирах,

не помня колко алкохол изпих,

в сънищата си съдбата си пронизвах,

но вече свиквам със това - да ме боли.

 

Дали би имало и къс надежда,

дали все пак не трябва да умре?

Или пак чрез болката превеждам

мечтите на едно дете...

© Милена Попова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??