… Да се изгубиш…
сред пухкавите несъвършенства…
на моето тяло…
... Да се усмихваш…
по ръбчетата на характера ми…
... Да преминеш…
през всички състояния…
които мисълта ти е рисувала…
в годините на мечтание…
... И да достигнеш онзи миг…
след който всяко нещо...
всяка мисъл… всичко…
няма същото значение…
© Павлина Петрова
© Павлина Петрова Все права защищены