Aug 28, 2020, 10:50 AM

Междумислие 

  Poetry » Love, Erotic, Free verse, Other
784 3 1

… Да се изгубиш…

          сред пухкавите несъвършенства…

          на моето тяло…

... Да се усмихваш…

          по ръбчетата на характера ми…

... Да преминеш…

          през всички състояния…

          които мисълта ти е рисувала…

          в годините на мечтание…

... И да достигнеш онзи миг…

          след който всяко нещо...

          всяка мисъл… всичко…

          няма същото значение…

 

                                    © Павлина Петрова

© Павлина Петрова All rights reserved.

Произведението е включено в:
  1462 
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много хубав и изненадващ за мен финал!
Random works
: ??:??