19 нояб. 2009 г., 23:36

Мелодично 

  Поэзия » Другая
500 0 1

Душата ми се пълни с нежни звуци,

кънти във мен безгласната китара,

а въздухът се движи мелодично -

попива в мене и изгарям.

 

 

Изгарям, но в сърцето ми остава

опънатата струна да трепти

и спомен тих със образ на китара

обгръща ме със полъх на мечти.

 

 

В очите ми личат следи от песен,

във пръстите ми нотите не спят,

подреждат се във стих небесен -

в палитра от емоции и страст.

© Радосвета Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??