25 мар. 2012 г., 22:20

Мери - Магнит (не Магнат) 

  Поэзия » Юмористическая
414 0 1

 

Магнит съм за „рогати” и „въздушни”,

към мен не са те никак равнодушни.

В  очите им блестящи, обичливи

откривам мисли нежни и щастливи.

А те във  моите какво ли виждат?

Ех, скромнича, че скрито си завиждат.

За ведрата  усмивка с поглед благ,

които ще тушират мазен враг.

За малките трапчинки  призори,

за слънцето във моите коси.

Лазурни висини, в очите  отразени.

И лицемери падат от мощта сразени!

 

Щастлива съм с  въздушни и рогати,

че само с мен те чувстват се богати!

© Мери Попинз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??