14 нояб. 2007 г., 16:00

Месечинка:) 

  Поэзия » Другая
893 0 26
 

Месечинката полегнала,

на звездица се облегнала,

метнала е крак връз крак,

накривила си калпак

и със звездния черпак

сипе нежен лунен прах...

© Криси Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??