Nov 14, 2007, 4:00 PM

Месечинка:) 

  Poetry » Other
891 0 26
 

Месечинката полегнала,

на звездица се облегнала,

метнала е крак връз крак,

накривила си калпак

и със звездния черпак

сипе нежен лунен прах...

© Криси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??