МИГ
Всеки има своя миг….
Миг, който е един цял живот,
живот, който
всеки трябва да усети,
усети ли го -
жив е,
жив ли е -
значи съзнава.
Погледне ли го
от различен ъгъл,
осмислил го е,
а осмисли ли живота -
усетил е мига.
Всеки търси своя миг,
миг на щастие,
миг на слава,
но важното е
този твой миг
да е част
от мига на друг,
за да може
всеки следващ
миг да остане
във вечността.
© Радослав Все права защищены