Feb 4, 2015, 9:41 AM

МИГ 

  Poetry » Other
413 0 0

МИГ 

Всеки има своя миг…. 

Миг, който е един цял живот, 

живот, който 

всеки трябва да усети, 

усети ли го - 

жив е, 

жив ли е - 

значи съзнава. 

Погледне ли го 

от различен ъгъл, 

осмислил го е, 

а осмисли ли живота - 

усетил е мига. 

Всеки търси своя миг, 

миг на щастие, 

миг на слава, 

но важното е 

този твой миг 

да е част 

от мига на друг, 

за да може 

всеки следващ 

миг да остане 

във вечността.

© Радослав All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??