Аз чувствам туй безвремие
как стича се през моите телеса.
На полушарията времето
отеква в моята душа.
И мислите ми спират да текат.
Отпусната се сливам
на живота във гласа
и сякаш не живея, а горя
в безкрайността и очарованието
на мига...
© Ралица Недева Недева Все права защищены