Jul 28, 2013, 3:54 PM

Mиг 

  Poetry » Phylosophy
886 0 3

Аз чувствам туй безвремие

как стича се през моите телеса.

На полушарията времето

отеква в моята душа.

 

И мислите ми спират да текат.

Отпусната се сливам

на живота във гласа

и сякаш не живея, а горя

в безкрайността и очарованието

на мига...


© Ралица Недева Недева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??