10 мар. 2009 г., 23:53

Миг 

  Поэзия » Любовная
634 0 1

Думи - красиви, желани -
символ на лъжите са те.
И миг единствен - пръв и последен,
непрестанно мислите ми гори.
И пак мечти... копнежи, омраза дори...
(тоз път)  се долавят в потайни очи,
а душата пак недоразбрана
безцелно лети ли... лети!!!

© Самотна Душа Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??