Mar 10, 2009, 11:53 PM

Миг 

  Poetry » Love
635 0 1

Думи - красиви, желани -
символ на лъжите са те.
И миг единствен - пръв и последен,
непрестанно мислите ми гори.
И пак мечти... копнежи, омраза дори...
(тоз път)  се долавят в потайни очи,
а душата пак недоразбрана
безцелно лети ли... лети!!!

© Самотна Душа All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??