27 авг. 2011 г., 10:01

Миг 

  Поэзия » Любовная
504 1 1

Спомени изгарят в цигарен дим...
С винен блясък мъката утихва...
Седиш и гледаш тъмното  небе,
гръм и ужаси убиват твоето сърце.
Слънцето изгрява, 
с лъчите озарява.
Сърцето се усмихва,
душата ти утихва.

© Цвета Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??