27.08.2011 г., 10:01 ч.

Миг 

  Поезия » Любовна
505 1 1

Спомени изгарят в цигарен дим...
С винен блясък мъката утихва...
Седиш и гледаш тъмното  небе,
гръм и ужаси убиват твоето сърце.
Слънцето изгрява, 
с лъчите озарява.
Сърцето се усмихва,
душата ти утихва.

© Цвета Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??