2 июл. 2009 г., 20:46  

Миг 

  Поэзия » Любовная
670 0 2

В утрото оставам със затворени очи,
не искам да излизам от съня,
завърнал се в мен духът, той търси теб,
ръката ти добра, самотен бил съм в нощта...

Да те прегърна силно закопнял съм,
да мога да посрещна с усмивка светлината,
В погледа ти мил да уловя искрици жар
и радостта да се почувстваш пожелана.

И колко кратък винаги мигът до теб е,
търкулват се набързо часове,
да можех времето да спра,
да се разлея в теб завинаги любящ...
  
И вдишвам те, и твоя аромат
попивам жадно в гърдите си сега,
и мога полета  да имам като птица,
политнала към своята мечта...

 

                                                                                                                    На Н.

© Милен Флоров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??