8 апр. 2015 г., 12:39

Мигове 

  Поэзия » Любовная
599 0 2

Дали ще мога вместо теб,
частиците на пъзела да свържа
и с всеки нов изпълнен ред,
себе си до теб да приближа.

 

Нужни ли са седемнайсет мига,
слънце пролетта да озари.
Или миг е нужен и една дъга,
част от теб във мене да се прероди.

 

Дали затваряйки очи,
след миг отново ще те видя,
И нека не говорим, а да помълчим,
под нашата дъга-картина.

 

А миговете слети щом заспят,
без да знаят колко има за разказване,
сънят си в приказка ще сътворят,
а дъгата ще я скрие неизказана.

 

Не, не мога вместо теб за миг дори
да искам пъзела ни да се подреди,
очите плакали под хиляди дъги,
знаят - в него липсваш само ти...

© Тити Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??