28 дек. 2007 г., 09:39

Мигове 

  Поэзия » Философская
832 0 27
Отлитат нейде във безкрая,
попили радост и печал...
Не можем нищо да направим.
И кой ли времето е спрял?

Ще трябва да ги изживеем,
раздали себе си докрай.
И само в тях ще оцелеем,
понесли всичко - ад и рай...

© Вилдан Сефер Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??