Dec 28, 2007, 9:39 AM

Мигове 

  Poetry » Phylosophy
830 0 27
Отлитат нейде във безкрая,
попили радост и печал...
Не можем нищо да направим.
И кой ли времето е спрял?

Ще трябва да ги изживеем,
раздали себе си докрай.
И само в тях ще оцелеем,
понесли всичко - ад и рай...

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??