17 февр. 2018 г., 01:35

Мигове в Изгрева! 

  Поэзия
296 2 5

 

Има мигове тиха Тъга във които
натежават дори в птичи крила!
Болката в тях е дълбока и скрита
и влече все надолу, с оловни пера.

 

Има мигове щастие благословени –
полет на гълъб над китна гора!
И хоризонти открити за мене,

поглед към Вечната Красота!

 

Стъпка по стъпка по керемидите –
червена пътека към небеса...
моля се, нека живея с мечтите
в изгрева – ново начало в Света!

© Ангел Милев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??