За теб, любов...
Мелодията на дъжда
и пресен мирис
на гръмотевици,
широките полета...
винаги ще ти напомнят,
че съм твоя...
Лошото време,
което обожаваме;
нашите малки лудости...
Морето и първите целувки...
Намери ме.
Запали колата и си избери
къде искаш да бъда.
Или просто затвори очи...
***
Но не сега...
Няма да пусна ръката ти...
© Таня Атанасова Все права защищены