Sep 6, 2009, 9:22 PM

Мигове, в които ме има... 

  Poetry » Love
764 0 16

                                                            За теб, любов...



Мелодията на дъжда
и пресен мирис
на гръмотевици,
широките полета...
винаги ще ти напомнят,
че съм твоя...
Лошото време,
което обожаваме;
нашите малки лудости...
Морето и първите целувки...
Намери ме.
Запали колата и си избери
къде искаш да бъда.
Или просто затвори очи...
***
Но не сега...
Няма да пусна ръката ти...

 


© Таня Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??