1 июн. 2008 г., 00:50

Мила моя 

  Поэзия » Любовная
595 0 0

 

Мила моя 

  

Мила моя, прегърни ме,
с устни нежно целуни ме.
Чувствата си ти ми покажи,
любовта си към мен докажи.

 

Потъни ти в моите очи,
сияещи като небесни звезди.
Нека времето за нас да спре
само за малко, за миг поне.

 

Аз знам, живота си би дала
и душата си на дявол би продала.
За мен да се жертваш си готова
и би умряла даже от отрова.

 

Любовта ти силна ме крепи
и само това на крака ме държи.
Но стига ми ти да си до мен
и заедно да посрещнем утрешния ден.

 

© Стефка Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??